طرز تهیه کوفته با سس خامه؛ خوش طعم و لذیذ

به گزارش ایران 20 دانلود، در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه کوفته با سس خامه را به شما آموزش دهیم. این غذا بسیار مقوی و خوش طعم بوده و شما می توانید به دلخواه آن را به همراه برنج یا پاستا میل کنید. در ادامه با رسپی این غذای مجذوب کننده با ما همراه باشید.

طرز تهیه کوفته با سس خامه؛ خوش طعم و لذیذ

مواد لازم

موادمقدار
گوشت چرخ نموده250 گرم
خامه150 گرم
پیاز میانهیک عدد
جعفرییک دسته کوچک
پودر سوخاری2 قاشق غذاخوری
سس کچاپیک قاشق غذاخوری
سماقیک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگینصف قاشق غذاخوری
پوره سیریک قاشق چای خوری
پاپریکای دودییک ونیم قاشق چای خوری
زردچوبهنصف قاشق چای خوری
سیر له شدهنصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

مناسب برای: 3 نفر

زمان پخت: 20 دقیقه

طرز تهیه کوفته با سس خامه

    1. در ابتدا 250 گرم گوشت چرخ نموده را داخل یک کاسه بریزید. یک عدد پیاز میانه را رنده نموده و آب آن را گرفته و به گوشت اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری، یک قاشق چای خوری حریره سیر، یک قاشق غذاخوری سس کچاپ، یک دسته کوچک جعفری ساطوری شده، نصف قاشق چای خوری زردچوبه، یک قاشق غذاخوری پودر سماق، یک قاشق چای خوری پاپریکای دودی، مقداری نمک و یک عدد تخم مرغ به مواد اضافه نموده و کاملا ورز دهید تا یک دست و منسجم گردد.
    2. از گوشت به مقدار یک گردو برداشته و فرم دهید و داخل تابه بچینید. روی کوفته ها مقداری روغن ریخته و با حرارت میانه رو به بالا هر طرف کوفته ها را سرخ کنید (می توانید درب تابه را به مدت 10 دقیقه بگذارید تا کوفته ها کاملا مغز پخت شوند).
    3. زمانی که کوفته ها سرخ شدند از تابه خارج نموده و داخل همان تابه یا تابه دیگر روغن ریخته و نصف قاشق چای خوری سیر له شده را به همراه نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه نموده و تفت دهید.
    4. نصف قاشق چای خوری پاپریکای دودی و یک سوم قاشق چای خوری زردچوبه اضافه نموده و خوب تفت دهید. دو سوم پیمانه آب بریزید سپس 150 گرم خامه اضافه کنید و سس را مخلوط کنید تا کاملا یک دست گردد. مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید (دقت کنید موقع اضافه کردن خامه هم دمای محیط حرارت بسیار کم باشد. بعلاوه نیازی به جوشیدن سس نیست فقط باید سس داغ گردد).
    5. کوفته ها را داخل سس بچینید و از سس روی کوفته ها بریزید و اجازه دهید به مدت 5 الی 10 دقیقه کوفته ها داخل سس با حرارت ملایم بمانند. در پایان با پاستا یا برنج سرو کنید .

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 8 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 8 اردیبهشت 1404 گردآورنده: iran20download.ir شناسه مطلب: 2409

به "طرز تهیه کوفته با سس خامه؛ خوش طعم و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته با سس خامه؛ خوش طعم و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید