طرز تهیه کاری کاتسو؛ دومین غذای محبوب ژاپن
به گزارش ایران 20 دانلود، در مجموعه غذای ملل، با دستور پخت یکی از غذاهای دنیا به آن کشور سفر می کنیم. امروز با طرز تهیه غذای لذیذ کاری کاتسو، به ژاپن در اقیانوس آرام سفر خواهیم کرد.
امروز در خبرنگاران قرار است به کشور ژاپن در آسیای شرقی سفر کنیم و غذای خوشمزه کاری کاتسو (katsu curry)، شناخته شده ترین و احتمالا محبوب ترین غذای این کشور را بپزیم و طرز تهیه و دستور پخت این غذای ژاپنی لذیذ را به شما آموزش دهیم.
کاری کاتسو چیست؟
کاری کاتسو پس از رامن (Ramen)، دومین غذای محبوب ژاپن به شمار می آید. این غذای لذیذ و مقوی، وعده ای کامل و متشکل از کتلت های گوشت مزه دارشده در سس کاری است که با برنج پخته و کلم خردشده سرو می گردد.
دستور پختی که در این مقاله به شما ارائه خواهیم کرد، برای کاری کاتسو با گوشت گوساله است، اما این غذا با مرغ و بعلاوه سبزیجات سرخ شده با آرد سوخاری نیز در ژاپن سرو می گردد.
مواد لازم
برای 4 نفر
سس کاری
- 1 قاشق چای خوری زیره سبز
- 1 قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز
- 1 قاشق چای خوری پودر دانه رازیانه
- 1 قاشق چای خوری زردچوبه
- 1 قاشق غذاخوری پودر کاری
- 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 1 عدد پیاز میانه پوست کنده و ساطوری شده
- 1 قاشق غذاخوری عسل
- 2 قاشق غذاخوری سس سویا
- 1 قاشق غذاخوری آرد برنج یا آرد ساده که در دو قاشق غذاخوری آب حل شده باشد
کتلت گوشت گوساله
- 4 تکه گوشت گوساله به وزن تقریبی 500 گرم
- 250 گرم آرد سوخاری
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ همزده
- آرد ساده
- روغن سرخ کردنی
برای سرو
- برنج پخته شده ساده
- کلم خردشده
دستور پخت
1. تکه های گوشت را با پشت چاقو یا یک وردنه صاف کنید تا کاملا نرم و نسبتا نازک شوند.
2. هر تکه گوشت را با آرد ساده بپوشانید، سپس در تخم مرغ همزده فرو کنید و سپس با آرد سوخاری بپوشانید. تکه گوشت ها را به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
3. برای آماده سازی سس کاری، ادویه جات و پودر کاری را در یک ماهیتابه کوچک بریزید و برای چند دقیقه بدون روغن، حرارت دهید تا عطر آن ها به مشامتان برسد. سپس روغن، عسل، پیاز و سس سویا را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر بپزید تا پیازها کاملا نرم شوند.
4. ترکیب آب و آرد برنج (یا آرد ساده) را به آن بیفزایید و آن قدر بپزید تا سس کاملا غلیظ گردد. سپس آن را کنار بگذارید.
5. برای طبخ کتلت های گوشت، آن ها را در یک ماهیتابه با روغن و با حرارت میانه سرخ کنید و مراقب باشید که تکه های گوشت در ماهیتابه به هم نچسبند. هر دو طرف کتلت ها را بپزید تا آرد سوخاری به رنگ طلایی دربیاید. کتلت ها را از ماهیتابه دربیاورید و روی کاغذ روغنی یا دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن کشیده گردد.
5. سس کاری را روی کتلت های گوشت بریزید و آن را با برنج پخته شده ساده و کلم خردشده سرو کنید.
ویدیو
دانلود ویدیو 720p | 360p
سفر به ژاپن با طعم کاری کاتسو
خرید بلیط غذا از یک دستگاه فروش و صف کشیدن برای جایگاه در یکی از خانه های کاری ژاپن که احتمالا تنها یک نوع کاری کاتسو را به روش مخصوص خودش سرو می نماید، شاید کمی عجیب و غریب و خسته کننده به نظر بیاید.
دلسرد نشوید، همین که کتلت های گوشت سرخ شده آبدار و برشته با سس کاری غلیظ با طعم نسبتا شیرین اما تند به سر میز شما آورده گردد، همه احساساتتان تغییر خواهد نمود. برنج نرمی که با سس کاری مخلوط می گردد، خشکی و برشتگی کتلت ها را متعادل می نماید و کلم خردشده به این وعده غذای لذیذ، تازگی می بخشد.
ژاپنی ها عاشق کاری کاتسوی مقوی و لذیذ هستند و آن را در فصل زمستان و تابستان می خورند، زیرا باور دارند غذاهای پرادویه برای تحریک اشتها بسیار مفید هستند. این غذا در ژاپن معمولا با نوشابه یا یک نوشیدنی خنک سرو می گردد.
آیا تا به امروز پیروز شده اید غذاهای بین المللی ارائه شده در مجموعه 50 غذای خوشمزه جهان را طبخ کنید؟ نظرات خود را برای ما بنویسید یا از غذاهای خود عکس بگیرید و با تگ کردن خبرنگاران در اینستاگرام (@) ، تصاویر خود را با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: کجارو / lonelyplanet