طرز تهیه ناگت مرغ پنیری بسیار خوشمزه

به گزارش ایران 20 دانلود، در این مطلب قصد داریم روش تهیه ناگت مرغ پنیری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه ناگت مرغ پنیری بسیار خوشمزه

به گزارش ، ناگت مرغ پنیری خانگی از آن دسته غذا هایی است که کوچک و بزرگ طعمش را می پسندند. یک غذای ساده و خوشمزه که هم به سرعت آماده می شود و هم مقوی و مفید است. طرز تهیه ناگت مرغ پنیری را در ادامه بخوانید.

سینه مرغ چرخ شده: 500 گرم

پنیر موزارلا: 225 گرم

آرد سوخاری: ½ پیمانه

پونه کوهی: به مقدار دلخواه

تخم مرغ: 2 عدد

پیاز کوچک: 1 عدد

سیر: 3 حبه

نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

پودر سیر، پودر پاپریکا، پودر زنجبیل، آویشن: هر کدام 1 قاشق چایخوری

روغن مایع برای سرخ کردن: به مقدار دلخواه

برای درست کردن ناگت مرغ پنیری خانگی سینه مرغ بدون استخوان را چرخ کنید. پیاز و سیر را رنده کنید، با مرغ مخلوط کرده و ورز دهید. ادویه ها به علاوه نمک را اضافه کنید و با گوشت مرغ خوب ورز دهید.

مایه ناگت را به مدت نیم ساعت در یخچال نگه دارید تا مقداری خودش را بگیرد. بعد از نیم ساعت مایه ناگت را از یخچال بیرون بیاورید و ناگت ها را درست کنید. برای هر ناگت مقداری از مایه به اندازه یک گردو بردارید و با دست گرد کنید. سپس وسط ناگت را با انگشت سوراخ کنید و مقداری پنیر موزارلا در آن بریزید و حفره را بپوشانید. در یک بشقاب آرد سوخاری و پونه کوهی بریزید و ناگت مرغ پنیری را به آرد سوخاری و پونه کوهی آغشته کنید.

مقداری ناگت را در آرد سوخاری نگه دارید تا آرد جذب ناگت ها شود. در یک ماهیتابه گود روغ مایع را داغ کنید و ناگت ها را با احتیاط در روغن بگذارید و سرخ کنید.

*برای این که آرد سوخاری از ناگت ها جدا نشود بعد از آغشته کردن ناگت مرغ به آرد به مدت یک ساعت آن ها را در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.

*می توانید سیر را حذف کنید و فقط از پودر سیر استفاده کنید. اما سیر طعم ناگت را لذیذتر می کند.

*اگر یک عدد عصاره مرغ را پودر کنید و به مایه ناگت مرغ پنیری اضافه کنید طعم ناگت را لذیذتر می کند.

*لازم نیست ناگت ها در روغن غوطه ور شوند. ناگت ها را روی شعله ملایم سرخ کنید.

*بعد از رنده کردن پیاز حتما آب آن را بگیرید.

*اضافه کردن تخم مرغ اختیاری است. بعد از این که ناگت ها را به آرد سوخاری و پونه کوهی آغشته کردید آن ها را در دو عدد تخم مرغ زده شده غوطه ور کنید و دوباره در ترکیب آرد سوخاری و پونه کوهی بغلتانید.

منبع: مجله کوروش

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 19 آبان 1399 بروزرسانی: 19 آبان 1399 گردآورنده: iran20download.ir شناسه مطلب: 1232

به "طرز تهیه ناگت مرغ پنیری بسیار خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ناگت مرغ پنیری بسیار خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید