کروناویروس چه اثراتی بر افراد دچار فشار خون بالا می گذارد؟

به گزارش ایران 20 دانلود، اگر فشار خون بالا دارید، باید مراقبت بیشتری از لحاظ جلوگیری از دچار شدن به ویروس کرونا عامل بیماری کووید-19 انجام دهید.

کروناویروس چه اثراتی بر افراد دچار فشار خون بالا می گذارد؟

به گزارش خبرنگاران به نقل از وب ام دی بررسی های اولیه در چین و ایتالیا نشان می دهند که افرادی که پرفشاری خون دارند با احتمال بیشتری ممکن است دچار بیماری کووید-19 شوند، علائم شدیدتری را تجربه کنند و در معرض خطر بیشتر مرگ ناشی از این بیماری هم هستند.

در چین، 25 تا 40 درصد افرادی که با علائم کروناویروس به بیمارستان مراجعه کردند، فشار خون بالا یا بیماری های زمینه ای دیگر مانند سرطان، دیابت یا بیماری ریوی داشتند. در ایتالیا بیش از 99 درصد از افراد فوت شده به علت کووید-19 یکی از این بیماری های مزمن را داشتند، از جمله 76 درصدشان دچار فشار خون بالا بودند.

بر اساس این داده ها افراد دچار پرفشاری خون همچنین با احتمال اندکی بیشتر از جمعیت عادی (حدود 6 درصد بیشتر) در معرض خطر مرگ ناشی از کووید-19 هستند.

  • علت چیست؟

یک علت می تواند دستگاه ایمنی ضعیف تر در افراد دچار فشار خون بالا و سایر مسائل پزشکی مزمن باشد. سالمندی نیز ممکن است در این ضعف ایمنی دخیل باشد، به خصوص اینکه اینکه دو سوم افراد بالای 60 سال فشار خون بالا دارند.

یک فرضیه دیگر تاثیر ناشی از برخی داروهای ضد فشار خون (مهارکننده های ACE و مسدودکننده های گیرنده آنژیوتانسین یا ARB) است. این داروها به طور نظری ممکن است میزان های آنزیمی به نام ACE2 را در سلول های بدن افزایش دهند که گیرنده ویروس کرونا برای ورود به سلول ها هم هست. البته این فرضیه هنوز باید بررسی شود و متخصصان توصیه می کنند افراد دارای پرفشاری خون که این داروها را دریافت می کنند، به مصرف آنها ادامه دهند، چرا که قطع این داروها آنها را در معرض خطر حمله قلبی و سکته مغزی قرار می دهد.

  • تاثیر کرونا بر افراد دچار پرفشاری خون

با اینکه ذات الریه یک عارضه شایع عفونت ویروس کرونا است، اما این ویروس می تواند به دستگاه قلبی-عروقی هم آسیب بزند. به همین علت است که افراد دارای فشار خون بالا، بیماری قلبی و نارسایی قلبی در معرض خطر بیشتر هستند.

فشار خون بالا با آسیب زدن به رگ های خونی، خونرسانی به عضله قلب را کاهش می دهد و قلب نیز باید در مقابل فشار بالاتری خون را پمپ کند. بنابراین در درازمدت قلب دچار نارسایی می شود.

بنابراین افراد دارای فشار خون بالا از پیش دارای قلبی ضعیف شده هستند، حال اگر ویروس کرونا مستقیما هم به قلب حمله کند و باعث التهاب عضله آن شود، کار قلب باز هم سخت تر خواهد شد.

همچنین ویروس ممکن است باعث شود پلاک هایی که در شریان ها به علت بیماری تصلب شرایین (سخت شدن سرخرگ ها) بوجود می آیند، از جای خود کنده شوند و با انسداد رگ های خون رسان به عضله قلب حمله قلبی ایجاد کنند. بررسی های پیشین نشان داده اند که افراد دارای بیماری قلبی که به یک بیماری تنفسی ویروسی مانند آنفلوانزا یا یا انواع قبلی کروناویروس مبتلا شده بودند، در معرض خطر بیشتر حمله قلبی هستند.

  • رابطه اسرارآمیز ویروس کرونا و قلب | کرونا ممکن است به قلب آسیب بزند
  • چه باید کرد؟

اگر فشار خون بالا دارید به جز احتیاطاتی که همه باید برای پیشگیری از عفونت با ویروس کرونا (فاصله گیری اجتماعی، شستن دست ها و ضدعفونی کردن سطوح) انجام دهند، به این توصیه ها هم توجه کنید:

- مقدار کافی داروهای ضد فشار خون و سایر داروهایی را که مصرف می کنید، در خانه داشته باشید.

- داروهای بدون نسخه برای درمان تب و سایر علائم در صورت بیمار شدن را ذخیره کنید.

- در خانه بمانید و تا جایی که می توانید تماس هایتان با افراد دیگر را محدود کنید.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 21 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: iran20download.ir شناسه مطلب: 958

به "کروناویروس چه اثراتی بر افراد دچار فشار خون بالا می گذارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کروناویروس چه اثراتی بر افراد دچار فشار خون بالا می گذارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید