طرز تهیه شیرینی لطیفه با لیوان فرانسوی بهتر از قنادی

به گزارش ایران 20 دانلود، شیرینی لطیفه در ویترین شیرینی فروشی ها رقابت تنگاتنگی با رولت خامه ای و شیرینی نارنجکی دارد. هر سه این شیرینی ها از پرفروش ترین و محبوب ترین شیرینی های تر به شمار میرود که می توان در منزل به سادگی آن را درست کرد. در مطالب قبلی به دستور تهیه شیرینی نارنجک بدون فر اشاره نموده ایم که می توانید آن را بخوانید. شیرینی لطیفه با آن بافت ترد و خامه ای خود یکی از دسرهای خوشمزه ای به شمار میرود که برای میهمانی هایتان می توانید روی آن حساب کنید. در این مطلب طرز تهیه شیرینی لطیفه با لیوان فرانسوی را برایتان خواهیم گفت تا آن را بهتر از قنادی درست کنید.

طرز تهیه شیرینی لطیفه با لیوان فرانسوی بهتر از قنادی

مواد لازم برای تهیه شیرینی لطیفه با لیوان فرانسوی

  • آرد سفید سه چهارم لیوان فرانسوی
  • شکر دانه ریز سه چهارم لیوان فرانسوی
  • نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ سه عدد
  • بیکینگ پودر یک سوم قاشق چای خوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک به اندازه لازم
  • خامه فرم گرفته به اندازه لازم
  • پودر پسته به اندازه لازم
  • پودر قند به اندازه لازم

طرز تهیه شیرینی لطیفه با لیوان فرانسوی

1. آرد را آماده کنید

شیرینی لطیفه را می توان در سریع ترین زمان و به راحتی با پیمانه لیوان درست کرد. چه بهتر که از لیوان فرانسوی بهره ببرید. پس مواد لازم را اندازه بگیرید. آن ها را در دمای محیط قرار دهید. برای تهیه این شیرینی خوشمزه همچون قنادی ها باید نان آن را بپزید. در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی لطیفه با لیوان فرانسوی باید یک کاسه مناسب در نظر بگیرید. اندازه آرد گفته شده را به همراه بیکینگ پودر و نمک مخلوط و سه بار الک کنید. با این کار خمیر شیرینی تان نرم و لطیف خواهد شد. سپس فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا آماده پخت گردد. حال به سراغ مابقی مراحل پخت بروید. اگراز علاقه مندان رولت خامه ای هستید اما از تهیه آن می ترسید، می توانید طرز تهیه رولت خامه ای با پیمانه را بخوانید که آسان ترین روش ممکن است.

2. تخم مرغ ها را آماده کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه شیرینی لطیفه با لیوان فرانسوی باید دو کاسه مناسب در نظر بگیرید. سفیده و زرده را از هم جدا کنید. نصف شکر را به کاسه سفیده تخم مرغ اضافه کنید. مخلوط را برای سه دقیقه با دور تند هم زن بزنید تا پوک گردد. سپس سفیده فرم گرفته را داخل یخچال بگذارید. در ادامه مابقی شکر را به همراه وانیل داخل ظرف زرده بریزید. مواد داخل کاسه زرده را برای پنج دقیقه خوب هم بزنید تا کرمی رنگ و کش دار گردد.

نکته 1: مخلوط سفیده را باید تا جایی بزنید که دیگر از ظرف برنگردد.

نکته 2: پره های هم زن در مرحله از آماده کردن سفید و زرده باید خشک و تمیز باشد.

3. مایه خیمر را درست کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه شیرینی لطیفه با لیوان فرانسوی باید سفیده فرم گرفته را داخل ظرف زرده تخم مرغ بریزید. مخلوط را به صورت دورانی و در جهت عقربه های ساعت هم بزنید تا پف سفیده نخوابد. حال مخلوط آرد را به همراه نشاسته ذرت به آرامی و در چند مرحله به مایه تخم مرغ اضافه کنید. مواد داخل کاسه را مجدد به صورت دورانی و در جهت عقربه های ساعت هم بزنید. در نظر داشته باشید که مواد باید تا جایی هم زده گردد که یک دست شوند. اگر برای میهمانی هایتان علاقه مند به تهیه نون خامه ای هستید می توانید طرز تهیه نون خامه ای با لیوان را بخوانید.

نکته: شما می توانید مخلوط آرد را روی مایه تخم مرغ الک کنید.

4. مایه شیرینی را پایپ کنید

در چهارمین مرحله از طرز تهیه شیرینی لطیفه با لیوان فرانسوی باید مایه شیرینی را داخل قیف شیرینی پزی با ماسوره ساده بریزید. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید. مایه شیرینی را با فاصله از هم پایپ کنید. در آخر که تمام مایه شیرینی پایپ زده شد باید اندازهی پودر قند روی آن ها الک کنید. سینی را برای 10 دقیقه داخل طبقه وسط فر بگذارید تا خوب پف کند.

نکته : از کپسول های تک نفره هم می توانید به جای کاغذ روغنی برای سینی فر بهره ببرید.

5. شیرینی را خامه بزنید

در پنجمین مرحله از طرز تهیه شیرینی لطیفه با لیوان فرانسوی با طلایی شدن زیر نان شیرینی باید سینی را از فر خارج کنید. کمی زمان دهید تا شیرینی ها خنک شوند. شیرینی ها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید. روی یکی از نان ها کمی خامه بریزید. یک نان دیگر روی خامه بگذارید و فشار دهید. این کار را برای تمام نان های شیرینی انجام دهید. سپس آن ها را با پودر پسته تزئین نموده و برای پذیرایی در ظرف مورد نظرتان بچینید. در صورت تمایل می توانید طرز تهیه خامه شکلاتی را بخوانید و برای مابین نان های شیرینی از آن بهره ببرید.

نکات تکمیلی تهیه پخت شیرینی لطیفه با لیوان فرانسوی

شیرینی لطیفه یکی از برترین گزینه ها برای پذیرایی در میهمانی ها به شمار میرود. این شیرینی نه تنها ظاهر جذابی دارد بلکه عطر و طعم فوق العاده ای هم دارد. مهم نیست در شیرینی پزی مبتدی هستید یا حرفه ای تنها کافی است که مواد لازم را با لیوان فرانسوی اندازه بگیرد تا به مشکل برنخورید. با این حال نکات تکمیلی زیر کار را برایتان آسان تر خواهد نمود.

طرز تهیه شیرینی لطیفه با لیوان فرانسوی در مایکروفر

طرز تهیه شیرینی لطیفه در مایکروفر همچون دستور گفته شده در بالا است. فقط باید مایه شیرینی را داخل کپسول های تک نفره پایپ کنید. سپس مایکروفر را با دمای 160 تا 165 روشن کنید تا گرم گردد. در نهایت شیرینی ها را برای 10 دقیقه داخل مایکروفر بگذارید تا روی نان ها طلایی گردد. خامه را میان دو نان شیرینی بگذارید سپس با پودر پسته تزئین کنید.

پایپ مایه شیرینی لطیفه

خامه مابین شیرینی لطیفه باید به خوبی پایپ گردد که هم ظاهر زیبای آن حفظ گردد و هم از آن بیرون نزند. پس مایه شیرینی را باید به شکل کله قندی و نوک تیز در کاغذ روغنی به شکل دایره های کوچک پایپ کنید. این کار را با فشار دست انجام دهید. پایپ مایه شیرینی لطیفه باید در مرکز انجام گردد. پس به هیچ وجه آن را به شکل چرخشی پایپ نکنید.

پف نکردن شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه را به تردی و پف نان آن می شناسند پس اگر شیرینی تان پف قابل توجهی نداشت احتمال زیاد باید علت را در یک یا همه موارد زیر جست و جو کرد:

  • 1. الک نکردن آرد
  • 2. تنظیم نبودن دمای فر
  • 3. عدم ترتیب اضافه کردن مواد
  • 4. باز بودن در فر هنگام پخت
  • 5. هم دما نبودن دمای تخم مرغ و سرد شدن آن
  • 6. کافی نبودن اندازه سفیده های تخم مرغ

چسبناک شدن شیرینی لطیفه

اولین نکته ای که باید در طرز تهیه شیرینی لطیفه در نظر بگیرید رعایت مواد ضروری است. برای راحتی کار می توانید آن ها را با لیوان فرانسوی اندازه بگیرید. پس مهم ترین علت چسبناک شدن شیرینی تان می تواند رعایت نکردن اندازه شکر باشد. مورد دیگر زمان ناکافی پخت شیرینی هاست که حتما باید به دمای فر و زمان گفته شده دقت کنید. در آخر آن که مراقب باشید در زمان سرد شدن شیرینی ها، رطوبت محیط زیاد نباشد.

مخلوط زرده تخم مرغ در تهیه شیرینی لطیفه

اگر در همان مراحل ابتدایی طرز تهیه شیرینی لطیفه، مخلوط زرده تخم مرغ خوب هم زده نگردد، شیرینی تان بوی زهم تخم مرغ خواهد گرفت. پس برترین کار آن است که از کاسه مناسب با پره های هم زن تان برای زرده های تخم مرغ بهره ببرید چراکه زرده ها در همه قسمت های کاسه یک نواخت زده می گردد. استفاده از وانیل مرغوب و در نظر گرفتن مدت زمان طولانی برای هم زدن تاثیر مهمی در از بین بردن بوی زهم دارد. هنگام هم زدن مخلوط، دورگیری کاسه را از قلم نیاندازید تا مواد کامل و یک دست با یکدیگر مخلوط شوند. با خواندن مطلب ارزش غذایی تخم مرغ چقدر است بهتر با این ماده غذایی آشنا خواهید شد.

دستور تهیه خامه شیرینی لطیفه

خوشمزگی شیرینی لطیفه بیشتر به علت خامه آن است که جذابیت آن را هم دو برابر نموده است. پس آن را به راحتی در منزل درست کنید. در طرز تهیه خامه با کم ترین مواد، سریع و ساده احتیاج به یک و یک چهارم خامه سرد، یک دوم پیمانه پودر قند و سه چهارم قاشق چای خوری وانیل احتیاج دارید. تمامی مواد را داخل کاسه هم زن بریزید. آن ها را برای چند دقیقه با سرعت تند مخلوط کنید تا قله های سفتی روی آن ظاهر گردد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 28 آبان 1403 بروزرسانی: 28 آبان 1403 گردآورنده: iran20download.ir شناسه مطلب: 2353

به "طرز تهیه شیرینی لطیفه با لیوان فرانسوی بهتر از قنادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی لطیفه با لیوان فرانسوی بهتر از قنادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید