طرز تهیه رولت توت فرنگی؛ شیک برای مهمانی

به گزارش ایران 20 دانلود، رولت توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین رولت ها می باشد که شما می توانید در فصل بهار و تابستان با رسیدن توت فرنگی تازه این رولت را تهیه کنید.

طرز تهیه رولت توت فرنگی؛ شیک برای مهمانی

شما می توانید مواد میانی رولت را با مارمالاد توت فرنگی که در این پست به شما یاد خواهیم داد تهیه کنید ویا می توانید توت فرنگی را برش های ریز و یکدست بزنید و روی خامه پخش کنید و بعد کیک را رول کنید.

مواد لازم

تخم مرغ 4 عدد

شکر 3/4 پیمانه

آرد 3/4 پیمانه

بیکینگ پودر 1 ق چای خوری

نمک 1/2 ق چای خوری

وانیل 1/2 ق چای خوری

روغن مایع 2 ق غذا خوری

مواد لازم برای مواد میانی

خامه قنادی به میزان دلخواه

توت فرنگی 300 گرم

شکر 50 گرم

آب لیمو 1 ق غذا خوری

طرز تهیه رولت توت فرنگی

مرحله اول: تهیه مواد میانی

ابتدا باید مارمالاد وسط رولت را تهیه کنید، خامه قنادی را از فریزر خارج کنید تا نیمه یخی گردد و بعد توت فرنگی ها را بشورید و خرد کنید و به همراه شکر و آبلیمو بدون افزودن آب روی حرارت قرار دهید و برای نیم ساعت زمان دهید تا جوش بیاید و توت فرنگی ها له گردد و بعد کنار قرار دهید تا سرد گردد.

مرحله دوم: هم زدن مواد

در ادامه باید تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل کاسه شکسته و با همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ و کشدار گردد و بعد روغن مایع و را اضافه کنید و هم بزنید و در ادامه مواد خشک آرد، بیکینگ پودر و نمک را باهم ترکیب و سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن یا لیسک هم بزنید تا گلوله های آرد باز گردد.

مرحله سوم: پخت رولت

در ادامه بید یک سینی 30*40 انتخاب کنید و کاغذ روغنی کف آن قرار دهید و مواد را خوب پخش کنید و و سه بار به سطح بکوبید تا ضخامت رولت یکی گردد و بعد به مدت 15 الی 12 دقیقه با دمای 180 در فر از قبل گرم شده قرار دهید و بعد از خارج کردن از فر یک دستمال روی آن انداخته و برگردانید و کاغذ روغنی را جدا کنید و بعد دور تا دور را اگر خشک شده با چاقو برش بزنید و با یاری همان پارچه رول کنید و برای 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم: تهیه رولت توت فرنگی

در ادامه باید رولت را باز کنید و خامه قنادی را که از قبل زده و فرم گرفته را با یاری لیسک روی آن پخش کنید و از مارمالاد تهیه شده روی نیز روی خامه پخش کنید و با یاری همان دستمال به آرامی رول کنید و برای 1 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید و بعد از یخچال خارج کنید و با یاری خامه و توت فرنگی تزیین و سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت رولت توت فرنگی

می توانید مارمالاد تهیه نکنید و از توت فرنگی خرد شده بهره ببرید و بهتر است 1 سانت از بغل ها فاصله دهید و بعد توت فرنگی را بریزید.

رولت نباید بیش از میزان در فر قرار بگیرد وگرنه خشک می گردد.

برای پخت در فر برقی باید دما را روی 160 تنظیم کنید.

می توانید رولت را داخل تابه دو طرفه نیز تهیه کنید.

منبع: بهترین ها

منبع: فرارو
انتشار: 29 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 29 اردیبهشت 1402 گردآورنده: iran20download.ir شناسه مطلب: 2232

به "طرز تهیه رولت توت فرنگی؛ شیک برای مهمانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت توت فرنگی؛ شیک برای مهمانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید