بازگشایی مرز ماهیرود از صبح امروز
به گزارش ایران 20 دانلود، تهران (پانا) - سخنگوی گمرک گفت مرز ماهیرود در خراسان جنوبی از صبح امروز بازگشایی شد، اما تبادل کالا به کندی انجام می گردد.

به گزارش ایلنا، سید روح اله لطیفی، سخنگوی گمرک گفت: از صبح امروز، با آرام شدن اوضاع در مرز ماهیرود - ابونصرفراهی، خروج کالا از مرز ماهیرود استان خراسان جنوبی برای تجار افغان از سر گرفته شد.
وی اضافه نمود: فرایند خروج کالا به کندی انجام می گردد و علت آن وجود کامیون های رها شده افغان ها در نقطه صفر مرزی در سمت افغانستان است.
لطیفی در ادامه شرح داد: مسائل مربوط به افغانستان در خارج از حیطه اختیارات گمرک جمهوری اسلامی ایران است و در صورتی که تجار تشریفات ترخیص را انجام دهند مختار خواهند بود تا کالای خود را خارج نمایند و در حال حاضر هم تجار افغان به اراده خود کالای متعلق به خود را پس از انجام تشریفات گمرکی با کامیون های متعلق به کشورشان از مرز خارج می نمایند.
لطیفی گفت: اما تا این لحظه در گمرک دوغارون خراسان رضوی هنوز تغییری ایجاد نشده و تبادل کالا همچنان متوقف است.
سخنگوی گمرک اضافه نمود: عمده کالاهای صادراتی به افغانستان به وسیله تجار افغان از درب کارخانه خریداری می گردد و کامیون های حامل این کالاها هم از نقطه صفر مرزی متعلق به افغانستان هستند، بنابراین مسئولیت محموله های تجاری برای رسیدن به مقاصد برعهده تجار و شرکت های حمل افغانستاتی است.
منبع: خبرگزاری پانا