تور آلمان ارزان: ابهام در سرنوشت تسلیحات هسته ای آمریکا در آلمان

به گزارش ایران 20 دانلود، در حالی که دولت فدرال تازه آلمان به زودی تشکیل خواهد شد، تصمیم این دولت درباره سرنوشت تسلیحات هسته ای آمریکا در خاک این کشور، باعث نگرانی ناتو شده است.

تور آلمان ارزان: ابهام در سرنوشت تسلیحات هسته ای آمریکا در آلمان

با تور آلمان ارزان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ آلمان دیدن کنید.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، متحدان ناتو نگران سیاست های دولت فدرال بعدی آلمان هستند که آیا برلین بخشی از توافقنامه اشتراک هسته ای ناتو باقی خواهند ماند؟

این نگرانی وجود دارد که دولت نو آلمان از آمریکا بخواهد که بمب های هسته ای را از خاک این کشور منتقل کند.

در حالی که این اقدام ممکن است با حمایت شهروندان آلمان روبرو گردد اما ممکن است باعث شکاف در میان ناتو گردد این در حالی است که روابط این ائتلاف با روسیه در پایین ترین سطح خود از زمان خاتمه جنگ سرد قرار گرفته است.

به عنوان بخشی از بازدارندگی ناتو، آمریکا بخشی از تسلیحات هسته ای خود را در بلژیک، آلمان، ایتالیا، هلند و ترکیه مستقر نموده است. تمامی این کشورها، عضو ناتو بوده و خود نیز دارای تسلیحات هسته ای نیستند.

در صورت بروز درگیری، نیروی هوایی این کشورها می توانند بمب های هسته ای آمریکا را حمل نمایند.

بر اساس گزارش ها، آمریکا حدود 20 بمب هسته ای در پایگاه هوایی بوچل آلمان مستقر نموده است. این پایگاه هوایی در منطقه ای دور افتاده در استان رایلند- پالاتینت است.

این پایگاه هوایی، آشیانه اسکادران جت های جنگنده تورنادوی نیروی هوایی آلمان است. تورنادو تنها جت آلمانی است که قابلیت حمل بمب های هسته ای را دارد.

جنگده تورنادوی آلمان

نیروی هوایی آلمان از سال های 1980، از جت های تورنادو استفاده می نماید. تعمیر و نگهداری این جنگنده ها به طور فزاینده ای در حال افزایش بوده و یافتن قطعات یدکی این جنگنده ها برای ادامه پرواز نیز سخت شده است.

وزارت دفاع آلمان میخواهد تا این جنگنده ها را بین سال های 2025 تا 2030 از رده خارج کند.

در صورتی که برلین جت های نوی را برای حمل تسلیحات هسته ای که آمریکا در این کشور مستقر نموده خریداری نکند، با از رده خارج شدن آخرین جنگنده تورنادو در سال 2030، آلمان به سادگی از اشتراک هسته ای در ناتو خارج می گردد.

در بهار سال 2020، آنگرت کرامپ کارنبائور وزیر دفاع آلمان و عضو حزب آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان پیشنهاد داده بود که جنگنده های تورنادو در بوچل با جنگنده های F-18s ساخت شرکت بوئینگ آمریکا جایگزین گردد اما تصمیم گیری در این باره تا سال 2022 به تعویق افتاد.

فرود جنگنده تورنادوی آلمان در پایگاه اینجرلیک ترکیه

در حال حاضر، دولت نو آلمان احتمالا به رهبری حزب سوسیال دموکرات تشکیل گردد، حزبی که بعضی از اعضای آن پیشتر درباره خلاص شدن از تسلیحات هسته ای آمریکا در خاک آلمان ابراز تمایل نموده بودند.

حزب سبزها نیز که انتظار می رود در دولت ائتلافی آلمان مشارکت داشته باشد بعضی از اعضای آن دیدگاه مشابهی داشته و خواهان رهایی از تسلیحات هسته ای آمریکا هستند.

ینس استولتنبرگ مدیر کل ناتو هفته پیش در برلین گفت: من روی آلمان حساب می کنم که به اشتراک هسته ای ناتو پایبند بماند. این تضمین امنیت نهایی ماست.

کشورهایی نظیر آلمان که تسلیحات هسته ای آمریکا در آنها مستقر شده، دارای جایگاه بالاتری در ناتو بوده و در گروه برنامه ریزی هسته ای ناتو قرار دارند.

استولتنبرگ گفت: آلمان می تواند در این باره که می تواند تسلیحات هسته ای را در خاک خود داشته باشد تصمیم بگیرد. اما گزینه جایگزین این است که ما این تسلیحات هسته ای را به دیگر کشورهای اروپایی یا حتی شرق آلمان منتقل کنیم.

در صورتی که ناتو تصمیم بگیرد تسلیحات هسته ای آمریکا را به لهستان منتقل کند، احتمالا به خشم مسکو منجر گردد چون بردن این تسلیحات به لهستان، نزدیک کردن آنها به مرز روسیه تلقی می گردد.

.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 7 دی 1400 بروزرسانی: 7 دی 1400 گردآورنده: iran20download.ir شناسه مطلب: 1892

به "تور آلمان ارزان: ابهام در سرنوشت تسلیحات هسته ای آمریکا در آلمان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور آلمان ارزان: ابهام در سرنوشت تسلیحات هسته ای آمریکا در آلمان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید