هشدار محققان نسبت به مصرف گوشت قرمز
به گزارش ایران 20 دانلود، محققان دریافتند، مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرنگاران به نقل از دیلی میل، نتایج یک بررس جدید نشان می دهد، مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد، سفتی رگ ها و علمکرد ضعیف تر قلب را به دنبال دارد.
محققان انگلیسی در این تحقیق حدود 20 هزار نفر را تحت آنالیز قرار دادند و درنهایت دریافتند، مصرف بیشتر گوشت قرمز و فرآوری شده با عملکرد بدتر قلب ارتباط داشت. مطالعات قبلی در خصوص خطرات ناشی از مصرف منظم گوشت قرمز هشدار داده است.
دانشمندان انگلیسی مصرف هر نوع گوشت قرمز - مانند گوشت گاو و گوشت بره را با کاهش عملکرد قلب مرتبط دانسته اند.
گوشت فرآوری شده گوشتی است که توسط نمک، دود دادن، خشک کردن و یا بصورت کنسرو حفظ و مراقبت می گردد؛ سوسیس سرخ نموده، هات داگ، کالباس، بیکن و ژامبون از اناوع گوشت فرآوری شده هستند.
بعضی شواهد نشان می دهد که گوشت قرمز میکروبیوم روده را تغییر می دهد و منجر به افزایش مقادیر بیشتری از متابولیت های خون می گردد که به نوبه خود با خطر بیشتر بیماری های قلبی مرتبط است.
مصرف گوشت قرمز قبلاً به بیماری قلبی - بزرگترین قاتل دنیا - مرتبط بوده است.
کارشناسان توصیه می نمایند دوستداران همبرگر می توانند گزینه های گیاهی زیادی که در دسترس هستند را استفاده نمایند.
منبع: خبرگزاری فارس