مقاله: طرز تهیه دمنوش لیمو عمانی و خواص آن
به گزارش ایران 20 دانلود، شهر های مختلف ایران دمنوش های مخصوص به خود را دارند، به همین دلیل اگر برای صرف دمنوش به کافه های مختلف بروید دمنوش های متفاوتی را تجربه خواهید کرد که شاید اسم آن ها را برای اولین بار شنیده باشید. اغلب دمنوش ها حاوی رنگدانه، آنتی اکسیدان و ترکیبات ضدسرطان، ضددیابت، ضدفشارخون و ضدبیماری های قلبی - عروقی هستند، بعضی از آن ها باعث کاهش خستگی و تمدد اعصاب شده و بعضی تقویت نماینده معده، روده، کلیه و کبد هستند. متاسفانه بعضی افراد به صورت روزانه از این دمنوش ها استفاده نموده و گاهی در مصرف آن زیاده روی می نمایند، اما دانستن این نکته لازم است که دمنوش ها همچون بعضی دارو های گیاهی یا شیمیایی عمل نموده و علاوه بر مزایای سودمند، اثراتی همچون کاهش یا افزایش قند یا فشار خون از خود نشان می دهند که ممکن است به نفع شما نباشد. در نتیجه دمنوش ها باید به میزان متعادل و با مشورت پزشک مصرف شوند.
نکته: از افزودن عسل به دمنوش داغ بپرهیزید، زیرا حرارت و دمای بالا باعث از بین رفتن خواص عسل می گردد.
درچند سال اخیر گرایش به دمنوش های قدیمی زیاد شده، بیشتر کافی شاپ ها بخش زیادی از منو های خود را به دمنوش ها اختصاص داده اند و هر روز هم به تعداد افرادی که ترجیح می دهند به جای شیک های مختلف، هات چاکلت و قهوه اسپرسو یک فنجان دمنوش به لیمو بنوشند افزوده می گردد.
15 الی 20 دقیقه فرصت دهید تا دمنوش آماده گردد، سپس آن را صاف نموده و نوش جان کنید.
بعضی دمنوش های خانگی می توانند در کاهش کلسترول خون موثر واقع شوند. افرادی که بیماری قلبی دارند یا از مسائل مربوط به فشار خون رنج می برند بهتر است با نظر پزشک، از این دمنوش های خانگی یاری بگیرند. دمنوش هایی مانند دم نموده لیمو عمانی و شوید می تواند در کاهش و کنترل کلسترول خون نقش زیادی داشته باشد. همچنین از ترکیب لیمو عمانی با گل گاوزبان می توان دمنوشی آرام بخش با رنگ و مزه بهتر تهیه کرد. دم نموده لیمو عمانی با چای یا در کاهش فشار خون موثر است. برای افراد با فشار خون طبیعی نیز مصرف دم نموده آن با عسل یا نبات پیشنهاد می گردد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه دو نوع دمنوش لیمو عمانی و خواص آن آشنا سازیم.
منبع مقاله: طرز تهیه دمنوش لیمو عمانی و خواص آن