طرز تهیه مرغ زعفرانی با آلو مجلسی و خوشمزه

به گزارش ایران 20 دانلود، مرغ زعفرانی که با آلو همراه شده یکی از غذاهای محبوب و مجلسی است که طعم و عطر بی نظیری دارد. این غذا ترکیبی از طعم شیرین آلو و عطر زعفران را به همراه دارد که تقریبا هر ذائقه ای را به خود جذب می نماید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه مرغ زعفرانی ساده را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه مرغ زعفرانی با آلو را به شکل مجلسی آنالیز خواهیم کرد.

طرز تهیه مرغ زعفرانی با آلو مجلسی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه مرغ زعفرانی با آلو

  • سینه یا ران مرغ (به دلخواه) 500 گرم
  • آلو خشک 250 گرم
  • پیاز 1 عدد میانه
  • سیر 2 حبه
  • زعفران دم نموده به اندازه لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به اندازه لازم
  • شکر (اختیاری) 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ زعفرانی با آلو

1. پخت اولیه مرغ

اولین مرحله از طرز تهیه مرغ زعفرانی با آلو این است که مرغ را آماده کنید برای این کار خوب آن را بشویید بعد پیاز را خرد یا رنده کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی گردد سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا کمی رنگش تغییر کند. در نهایت هم زعفران دم نموده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. وقتی که خوب مرغ ها آغشته به زعفران شدند، آب را اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزد.

2. اضافه کردن آلو و پخت نهایی

اکنون که مرغ کمی پخته و آماده است، آلوهایی که از قبل خوب در آب خیسانده اید و کمی نرم شده اند را با شکر و آبی که در آن خیسانده بودید به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر بپزد تا طعم ها به خورد هم بروند. بعد از 20 دقیقه مرغ زعفرانی شما آماده است. می توانید آن را با برنج زعفرانی یا نان سرو کنید. نوش جان!

نکته: این غذا را می توانید با انواع پلوهای ایرانی مثل زرشک پلو یا سبزی پلو سرو کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه مرغ زعفرانی

حالا که با مراحل تهیه مرغ زعفرانی با آلو یا همان مسمای مرغ و آلو آشنا شدید، بد نیست بدانید که این غذا هم مثل هر غذای دیگری، نکات و فوت وفن های خاص خودش را دارد. رعایت این نکات کوچک می تواند باعث گردد که غذای شما طعم بهتر و ظاهر مجلسی تری پیدا کند. پس اگر می خواهید یک مرغ زعفرانی حرفه ای و لذیذ درست کنید، حتما این نکات را در نظر داشته باشید. در ادامه به آنالیز این نکات خواهیم پرداخت.

انتخاب مرغ مناسب برای تهیه مرغ زعفرانی

برای تهیه مرغ زعفرانی هم سینه و هم ران مرغ مناسب هستند اما اگر از سینه مرغ استفاده می کنید، بهتر است کمی کره یا روغن حیوانی به روغن اضافه کنید تا مرغ خشک نگردد.

برترین نوع آلو برای تهیه خورشت مرغ زعفرانی با آلو

برای تهیه مرغ زعفرانی با آلو، آلو بخارا انتخاب بهتری است. علت این انتخاب این است که آلو بخارا طعمی ترش و ملس دارد و باعث می گردد که طعم غذا متعادل گردد. ترشی ملایم آلو بخارا در کنار شیرینی زعفران و گوشت مرغ، ترکیبی بی نظیر ایجاد می نماید.

  • آلو بخارا: طعم ترش و ملس، مناسب برای ایجاد تعادل در طعم غذا
  • آلو قیسی: طعم شیرین تر، ممکن است طعم غذا را بیش از حد شیرین کند

البته استفاده از آلو قیسی هم مانعی ندارد اما باید اندازه شکر را در دستور غذا کاهش دهید یا آن را کامل حذف کنید تا طعم غذا شیرین نگردد. اگر از آلو قیسی استفاده می کنید، بهتر است اندازهی آب لیمو به غذا اضافه کنید تا طعم آن متعادل گردد.

در نهایت انتخاب نوع آلو به سلیقه شخصی شما بستگی دارد. اگر طعم ترش را بیشتر دوست دارید، آلو بخارا انتخاب بهتری است و اگر طعم شیرین تر را ترجیح می دهید، می توانید از آلو قیسی بهره ببرید.

استفاده از شکر در خورشت مرغ و آلو

استفاده از شکر در تهیه مرغ با آلو کاملا اختیاری است اما اگر استفاده می کنید، باید اندازه شکر را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید. اگر هم دوست دارید کمی ترش مزه باشد، می توانید کمی آب لیمو به غذا اضافه کنید.

انواع روش های تهیه مرغ زعفرانی

مرغ زعفرانی را می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید که بخشی از روش های تهیه آن را در کتاب کاله موجود است و می توانید از آن ها هم بهره ببرید:

  • طرز تهیه مرغ زعفرانی با ماست
  • طرز تهیه مرغ زعفرانی با سس مایونز
  • طرز تهیه مرغ زعفرانی با رب
  • طرز تهیه مرغ زعفرانی با پیاز فراوان
  • طرز تهیه مرغ زعفرانی آبدار
  • طرز تهیه مرغ زعفرانی سرخ شده

تزیین مرغ زعفرانی با آلو

برای تزیین خورشت مرغ زعفرانی با آلو می توانید از خلال بادام یا پسته استفاده که کمی در روغن تفت داده اید همراه زرشک تفت داده بهره ببرید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 9 مرداد 1403 بروزرسانی: 9 مرداد 1403 گردآورنده: iran20download.ir شناسه مطلب: 2304

به "طرز تهیه مرغ زعفرانی با آلو مجلسی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ زعفرانی با آلو مجلسی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید