پیکسل 4، آیفون 11، گلکسی S10E، یا وان پلاس 7 T؟

به گزارش ایران 20 دانلود، وزن گوشی یکی از مواردی است که کمتر به آن توجه می گردد، اما در استفاده بلندمدت از گوشی بسیار تأثیرگذار است. یک گوشی سبک تر می تواند انتخابی مناسب تر برای کاربرانی باشد که مدت زمان زیادی را به فعالیت با گوشی اختصاص می دهند.

پیکسل 4، آیفون 11، گلکسی S10E، یا وان پلاس 7 T؟

مدتی است که گوگل دو گوشی پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس ال را به بازار معرفی نموده است. این دو گوشی قرار است تا به صورت مستقیم با محصولات سامسونگ، اپل و وان پلاس مقابله نمایند و بازار گوشی های هوشمند را به دست بگیرند.

درهرصورت اگر قصد خرید یک پرچم دار قدرتمند را دارید، انتخاب شما به یکی از محصولات این چند شرکت محدود می گردد. مقایسه مستقیم این پنج محصول در کنار هم می تواند به انتخابی دقیق تر برای کاربران منجر گردد.

صفحه نمایش

روی کاغذ صفحه نمایش پیکسل 4 ایکس ال از دیگر گوشی های موجود در این لیست قوی تر است. هرچند در عمل می توان صفحه نمایش گلکسی S. 10 E. را، بهترین صفحه نمایش موجود در پرچم دار های مقایسه شده در این مقاله دانست.

گلکسی یک صفحه نمایش 5.8 اینچی دارد که از فناوری AMOLED بهره می برد. همین موضوع باعث شده تا در گلکسی، ترکیب رنگ ها و پردازش فریم ها به بهترین شکل ممکن انجام گردد.

ایکس ال نیز یک صفحه نمایش 6.3 اینچی OLED دارد که تراکم پیکسلی بسیار مناسب 537 را در اختیار کاربران قرار می دهد. در نظر داشته باشید که تمامی پنج گوشی مقایسه شده از تراکم های بالای 300 بهره می برند که عملاً برای چشم انسان قابل مشاهده نیست و تنها هزینه تمام شده گوشی را افزایش می دهد.

وان پلاس 7 T. نیز به صفحه نمایش AMOLED مجهز شده است، اما کیفیت صفحه نمایش در صورت مقایسه مستقیم، از گلکسی پایین تر است. صفحه نمایش ناامیدنماینده لیست ما نیز به آیفون 11 اختصاص دارد که از نوع ال سی دی است و تراکم ضعیف 326 پیکسل در هر اینچ را به خود اختصاص داده است.

وزن گوشی

وزن گوشی یکی از مواردی است که کمتر به آن توجه می گردد، اما در استفاده بلندمدت از گوشی بسیار تأثیرگذار است. یک گوشی سبک تر می تواند انتخابی مناسب تر برای کاربرانی باشد که مدت زمان زیادی را به فعالیت با گوشی اختصاص می دهند.

استفاده یک دسته از گوشی نیز در گوشی های سبک تر و با ارگونومی مناسب، بسیار ساده تر و لذت بخش است. در مقایسه وزنی نیز گلکسی با وزن بسیار مناسب 150 گرم، برنده پیروز این بخش است. پیکسل 4، حدود 162 گرم وزن دارد، اما وان پلاس، آیفون و پیکسل ایکس ال، وزنی بالای 190 گرم را به خود اختصاص داده اند.

دوربین اصلی

دوربین اصلی پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس ال، از یک لنز 16 مگاپیکسلی تله فوتو و یک لنز 12.2 مگاپیکسلی واید تشکیل شده است. آیفون نیز یک لنز 12 مگاپیکسلی واید و یک لنز 12 مگاپیکسلی التراواید دارد.

گلکسی از لنز اصلی 15 مگاپیکسلی التراواید بهره می برد که در عمل، از کیفیت بالایی برخوردار است. هرچند برنده این بخش را باید وان پلاس دانست که یک لنز 48 مگاپیکسلی واید، 16 مگاپیکسلی التراواید و 12 مگاپیکسلی تله فوتو را در کنار هم قرار داده است.

تصاویر ثبت شده با وان پلاس آن قدر با کیفیت است که در عمل می توان آن را با دوربین های حرفه ای و شبه حرفه ای مقایسه کرد. پیکسل 4 و گلکسی و آیفون 11 نیز با فاصله ای نه چندان زیاد در رده های بعد از وان پلاس قرار می گیرند.

دوربین سلفی

استفاده از دوربین سلفی در سال های اخیر و با محبوبیت بالای شبکه های اجتماعی، افزایش یافته است. یک دوربین سلفی خوب در انتخاب بسیاری از کاربران جوان گوشی های هوشمند تأثیرگذار است. موضوعی که به نظر می رسد وان پلاس به آن توجه ویژه ای داشته است.

دوربین سلفی به کاربرده شده در وان پلاس 7 T، یک لنز 16 مگاپیکسلی بسیار با کیفیت است که بهترین وظیفه خود یعنی ثبت تصاویر را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد. درواقع وان پلاس سعی نموده تا از امکانات جدیدتر مثل Face ID فاصله بگیرد و تنها تمرکز خود را بر روی کیفیت بگذارد.

دوربین سلفی در گلکسی 10 مگاپیکسلی است، اما کیفیتی بهتر از دوربین 12 مگاپیکسلی آیفون دارد. گوگل نیز از یک لنز 8 مگاپیکسلی در گوشی های پیکسل 4 استفاده نموده که کیفیتی متوسط دارند.

سخت افزار

استفاده از پردازنده Qualcomm Snapdragon 855 Plus در گوشی وان پلاس باعث شده تا عملاً این گوشی را بتوان قوی ترین پرچم دار بازار در زمان نوشتن این مقاله دانست. سه گوشی گلکسی و پیکسل نیز به نسخه قدیمی تر این پردازنده یعنی Qualcomm Snapdragon 855 مجهز شده اند که کمی از پردازنده وان پلاس ضعیف تر است.

اپل در آیفون 11 از پردازنده اختصاصی خود با نام Apple A. 13 Bionic بهره برده است که به ادعای این شرکت، قوی ترین پردازنده موبایل است. هرچند در عمل می توان Qualcomm Snapdragon 855 Plus را با 8 گیگابایت رم اختصاصی همراه شده در وان پلاس 7 T، قدرتمندتر دانست.

این موضوع را در نظر داشته باشید که این تفاوت ها بیشتر در بنچ مارک و بازی های بسیار سنگین، نمایان می شوند و در استفاده روزمره شما شاهد تفاوتی خاص در سرعت باز شدن برنامه ها و بازی ها نخواهید بود. هرکدام از این پنج گوشی به نحوی طراحی شده اند که بهترین تجربه ممکن از سیستم عامل انتخابی را در اختیار شما قرار دهند.

باتری

گوگل در پیکسل 4 از یک باتری 2،800 mAh استفاده نموده و در مدل ایکس ال باتری را به 3،700 mAh ارتقا داده است. گلکسی نیز یک باتری 3،100 mAh دارد و وان پلاس هم به یک باتری 3،800 mAh مجهز شده است.

اپل، اطلاعات مربوط به باتری آی فون 11 را مخفی نگه داشته و نمی توان به درستی حدس زد که از چه مقدار باتری در این گوشی استفاده شده است. هرچند در عمل این اپل است که عملکرد بهتری را در مدت زمان استندبای و استفاده از گوشی به خود اختصاص می دهد.

عملکردی که بدون شک، بیشتر از باتری، به سیستم عامل اختصاصی این شرکت مربوط است. اندروید در نسخه 10 هم نتوانسته مسائل باتری را به طور کامل پشت سر بگذارد و همین موضوع به نقطه ضعفی اساسی در گوشی های اندرویدی تبدیل شده است.

درگاه شارژ و هدفون

اپل در آیفون 11 از درگاه Lightning استفاده نموده که تا حدود زیادی یک درگاه منسوخ است. اصرار اپل به استفاده از درگاه های انحصاری شرکت خود، هیچ دلیل عقلانی ندارد و تنها به مسائلی از جمله نبود شارژر در مواقع احتیاج منجر می گردد.

چهار گوشی دیگر به درگاه استاندارد USB-C مجهز هستند که در دو سال اخیر در بیشتر گوشی ها مورد استفاده قرار می گیرد. بااین حال برنده این بخش را باید گلکسی دانست که به یک درگاه هدفون نیز مجهز شده است. درگاهی که برای بسیاری از کاربران کلاسیک گوشی های هوشمند، پر اهمیت است.

امکانات جانبی

مقایسه امکانات جانبی این پنج گوشی تا حدود زیادی جذاب است، زیرا همه این پرچم داران قصد دارند تا با ارائه بهترین امکانات، کاربران بیشتری را به خود جذب نمایند. از نظر امنیتی سه گوشی پیکسل 4، ایکس ال و آی فون، به حسگر اثر انگشت مجهز نشده اند و تنها به وسیله Face ID، کاربر اصلی را تشخیص می دهند.

حسگر اثر انگشت در گلکسی بر روی دکمه پاور تعبیه شده که یک فناوری کهنه به حساب می آید. بااین حال می توان برنده امنیتی را نیز وان پلاس دانست که حسگر اثر انگشت را در زیر صفحه نمایش تعبیه نموده است.

هر پنج گوشی مقایسه شده در این مقاله، ضد آب هستند، اما وان پلاس تنها گوشی این لیست است که هزینه لازم را برای خرید لیسانس IP 68 پرداخت ننموده است. این شرکت ادعا نموده که عدم پرداخت این هزینه باعث شده تا قیمت تمام شده گوشی کاهش پیدا کند.

قیمت

اگر در هرجای جهان غیر از ایران زندگی می کردید، بدون شک خرید وان پلاس را با قیمت 600 دلاری ارائه شده توسط این شرکت به شما پیشنهاد می کردیم. هرچند زندگی در ایران باعث شده تا این گوشی عملاً به یک کالای نایاب در بازار فناوری تبدیل گردد و در نتیجه قیمتی بالاتر از قیمت واقعی را به خود اختصاص دهد.

سامسونگ نیز قیمت 750 دلاری را برای پرچم دار خود انتخاب نموده که قیمتی منطقی، اما گران است. اپل را می توانید در نسخه های مختلف با قیمت 699، 749 و 849 دلاری خریداری کنید.

پیکسل نیز در مدل ساده، 799 و 899 دلار قیمت گذاری شده، اما ایکس ال 899 و 999 دلار قیمت دارد. با این اوصاف از نظر قیمت نیز در سطح جهانی، وان پلاس با فاصله ای مناسب، برنده این بخش است. هرچند در ایران پیدا کردن محصولات سامسونگ با گارانتی مناسب، ساده تر از خرید محصولات اپل، گوگل و وان پلاس است.

برنده نهایی

گوگل سعی نموده در پیکسل 4، مسائل گوشی های قبلی خود را پشت سر بگذارد. موضوعی که این شرکت تا حدود زیادی به آن دست پیدا نموده و پیکسل 4 و ایکس ال را می توان محصولاتی با کیفیت، اما کم وبیش گران دانست.

سامسونگ نیز رویه خود را تغییر نداده و بهترین صفحه نمایش بازار را در کنار بهترین سخت افزار در دسترس، به شما ارائه می دهد. هرچند هیچ گونه تخفیفی در قیمت گذاری های این شرکت وجود ندارد.

آیفون نیز که در ایران با تحریم های دو طرفه روبرو است و عملاً نمی توان به عنوان یک گوشی عادی از آن یاد کرد. هرچند در سطح بین المللی این گوشی از بهترین خرید های بازار به حساب می آید.

با این اوصاف وان پلاس 7 T. را می توان یک خرید مالی مناسب دانست که روی کاغذ، از چهار گوشی دیگر قدرتمندتر است و عملاً هیچ گونه نقطه ضعفی ندارد. پشتیبانی نرم افزاری شرکت وان پلاس از گوشی های خود بسیار مناسب است و علاوه بر این از بهترین مواد اولیه در فراوری گوشی های این شرکت استفاده می گردد.

البته این موضوع را باید در نظر داشت که محصولات وان پلاس از پشتیبانی سخت افزاری ضعیفی در ایران برخوردار هستند. هرچند میزان خرابی در محصولات این شرکت بسیار پایین است، اما باز هم نمی توان بازار تعمیرات وان پلاس را چندان امیدوارنماینده در نظر گرفت.

منبع: Cnet

ترجمه: سهیل بالینی

منبع: فرادید
انتشار: 5 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: iran20download.ir شناسه مطلب: 530

به "پیکسل 4، آیفون 11، گلکسی S10E، یا وان پلاس 7 T؟" امتیاز دهید

1 کاربر به "پیکسل 4، آیفون 11، گلکسی S10E، یا وان پلاس 7 T؟" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیکسل 4، آیفون 11، گلکسی S10E، یا وان پلاس 7 T؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید