تور ارزان ایتالیا: طرز تهیه پاناکوتا؛ دسر ایتالیایی خوشمزه و مجلسی با نکات طلائی

به گزارش ایران 20 دانلود، پاناکوتا (panna cotta) یکی از خوراکی های خوشمزه و مجذوب کننده است که می تواند به عنوان یک دسر شیک و مجلسی استفاده گردد. اصالت دسر پاناکوتا ایتالیایی(Italian desserts) است و در دسته پودینگ ها قرار می گیرد. در زبان ایتالیایی، پاناکوتا به معنی خامه پخته شده است. پاناکوتا از ترکیب شیر، شکر، خامه و ژلاتین تهیه می گردد. پاناکوتا را با قهوه، وانیل و دیگر افزودنی ها، طعم دار می گردد. پاناکوتا یکی از گزینه های مناسب برای داشت یک دسر خوشمزه در یک مهمانی است. در ادامه شما را با طرز تهیه پاناکوتا در خبرنگاران بلاگ آشنا خواهیم کرد.

تور ارزان ایتالیا: طرز تهیه پاناکوتا؛ دسر ایتالیایی خوشمزه و مجلسی با نکات طلائی

با ما همراه باشید و با تور ارزان ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا وانیلی
شیر1 پیمانه
شکرنصف پیمانه
خامه400 گرم
پودر ژلاتین3 قاشق چایخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری

دستور تهیه دسر پاناکوتا وانیلی

1- در مرحله اول برای درست کردن یک دسر پاناکوتا وانیلی خوشمزه، یک قابلمه با مقدار مناسب را تهیه کنید و 1 پیمانه شیر را در آن بریزید. سپس قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید، فقط ضروری است که شیر گرم گردد، به جوشیدن آن احتیاج نیست.

2- در گام دوم، بعد از اینکه شیر را گرم کردید. مقداری از آن را بردارید و در یک کاسه فلزی بریزید، سپس پودر ژلاتین موجود را به آرامی به آن اضافه کنید و هم بزنید . البته باید به روش بن ماری، یعنی با استفاده از بخار آب، مانند بخار سماور برای حل کردن پودر ژلاتین بهره ببرید. و هنگام اضافه کردن پودر ژلاتین، مرتباً شیر را هم بزنید تا به ژلاتین به صورت گلوله ای تبدیل نگردد.

3- در مرحله بعدی، بعد از اینکه کاملا پودر ژلاتین را با شیر مخلوط و یکدست کردید، آن را به مابقی شیر های موجود در قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. سپس دوباره قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و باز هم دقت کنید که مخلوط شیر و ژلاتین به جوش نیاید. ولی اگر اشتباهاً آن را به جوش آوردید، آن را از روی اجاق گاز برای مدتی پایین بیاورید تا خنک گردد. و دوباره آن را بر روی اجاق گاز قرار دهید.

4- در مرحله بعدی یک کاسه مناسب تهیه کنید و خامه صبحانه را به همراه نصف پیمانه شکر را به آن اضافه کنید. سپس با استفاده از یک همزن برقی و با همزن دستی، خامه و شکر را آنقدر هم بزنید تا خامه شما، فرم و ساختار یکدستی به خود بگیرد.

5- در گام بعدی باید مخلوط خامه و شکر همزده را به قابلمه شیر که بر روی حرارت ملایم اجاق گاز است، اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه نصف قاشق چای خوری به مواد وانیل اضافه کنید و آن ها را مجدداً به خوبی هم بزنید.

6- در مرحله بعدی، بعد از اینکه مواد را به خوبی هم زدید، و یک مخلوط یکدست را به وجود آوردید، قابلمه را از روی اجاق گاز پایین بیاورید و بگذارید تا سرد گردد و برای ریختن در قالب آماده گردد. در مدت زمانی که مواد در حال سرد شدن است، شما قالب یا ظرف مورد نظرتان را آماده کنید. بعد از اینکه کمی مایه پاناکوتا خنک شد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید. سپس آن ها را در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

بعد از اینکه پاناکوتا را آماده کردید، نوبت به آماده سازی سس میوه است تا بر روی پاناکوتا ریخته گردد و سرو گردد. برای آماده کردن سس میوه، باید میوه ای را که می خواهید با آن سس تهیه کنید را چند ساعت در فریزر قرار داده باشید تا کاملا یخ بزند. سپس میوه های یخ زده را در یک میکسر بریزید و به آن دو قاشق غذا خوری پودر قند نیز اضافه کنید. میوه های بخ زده را کاملا میکس کنید تا یک ترکیب یک دست حاصل گردد.

بعد از اینکه پاناکوتا سفت و آماده شد، می توانید سس میوه ای را که درست کردید را بر روی آن بریزید و سرو کنید.

نکاتی در تهیه پاناکوتا

  • اگر با محدودیت زمان و امکانات روبرو هستید، می توانید پودر آماده پاناکوتا را تهیه کنید و با آن پاناکوتا درست کنید.
  • پاناکوتا را می توان به همراه ژله نیز درست کرد. ک یک دسر بسیار خوشمزه و مجذوب کننده است.
  • طرز تهیه پاناکوتا که به آموزش آن پرداختیم، برای چهار نفر مناسب است. در صورت کم یا زیاد شدن افراد، نسبت مواد اولیه را تغییر دهید.

برای مشاهده انواع دسرها به مجله ما سر بزنید.

منبع: اُکالا
انتشار: 17 آذر 1400 بروزرسانی: 17 آذر 1400 گردآورنده: iran20download.ir شناسه مطلب: 1869

به "تور ارزان ایتالیا: طرز تهیه پاناکوتا؛ دسر ایتالیایی خوشمزه و مجلسی با نکات طلائی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور ارزان ایتالیا: طرز تهیه پاناکوتا؛ دسر ایتالیایی خوشمزه و مجلسی با نکات طلائی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید