دستور پخت نان زیتون یونانی

به گزارش ایران 20 دانلود، امروز قصد داریم دستورپخت نان زیتون یونانی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

دستور پخت نان زیتون یونانی

سفر با تور یونان را از دست ندهید و از نزدیک با سرزمین اسطوره های باستانی آشنا شوید و شهرهای سانتورینی، آتن و میکونوس را ببینید.

مواد لازم:

آرد 325 گرم

مایه خمیر 6 گرم

نمک نصف قاشق مرباخوری

آب ولرم 210 میلی لیتر

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

زیتون بدون هسته 115 گرم

طرز تهیه:

* در ظرف مناسبی آرد، نمک و مایه خمیر را ریخته، وسط آن را گود کنید. سپس آب ولرم و روغن زیتون را در وسط آرد ریخته و خمیر کنید.

* خمیر را روی سطح تمیزی به مدت 8 تا 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست گردد.

* کاسه مناسبی را چرب نموده و خمیر را داخل آن بگذارید. روی خمیر را پوشانده، در جای گرمی به مدت یک ساعت قرار دهید تا حجم آن دو برابر گردد.

* سپس خمیر را از ظرف خارج و آن را به سطح آرد پاشی شده منتقل نموده و زیتون خرد شده را اضافه نموده و ورز دهید تا زیتون ها به خمیر بچسبند.

* مجدداً روی خمیر را بپوشانید و 5 دقیقه استراحت دهید.

* سپس خمیر را شکل داده و داخل سینی فر چرب شده قرار دهید.

* بر روی خمیر با چاقوی تیزی شکاف های عمیقی کشیده و آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر گردد.

* سپس با استفاده از برس روی آن تخم مرغ مالیده و در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که سطح آن طلائی گردد، قرار دهید تا بپزد. سپس روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک گردد.

منبع: گردشبان
انتشار: 17 تیر 1400 بروزرسانی: 17 تیر 1400 گردآورنده: iran20download.ir شناسه مطلب: 1684

به "دستور پخت نان زیتون یونانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت نان زیتون یونانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید